Skip to main content

Traditionele lijn

Natuurlijke lijn

Op maat

Traditionele lijn

Cosmetica op basis van struisvogelolie

Struislux cosmetica is een exclusieve hedendaags cosmetica op basis van struisvogelolie, voor veeleisende consumenten. De heilzame werking van de struisvogelolie voor lichaamsverzorging wordt door Struislux cosmetica geoptimaliseerd: zeer voedzaam, snel indringend, optimaal hydraterend en niet vettig. Twee duizend jaar geleden kenden men reeds de heilzame werking van deze olie bij massage en verzorging van wonden.

Door de lage smelttemperatuur +-25 °C dringt de olie zeer vlug in de huid en sluit de poriën niet af. Een bijkomend inzicht vermeldt dat dierlijke olie dichter bij het menselijk lichaam staat dan plantaardige olie.

De uitzonderlijke kwaliteiten zijn eveneens te wijten aan het hoge gehalte van onverzadigde vetzuren (70%) waaronder:

  • Linoleenzuur +/- 3% (Omega 3)
  • myristinezuur +/- 0,6% (Omega 5)
  • linolzuur +/- 14% (Omega 6)
  • palmitolzuur +/- 6,3% (Omega 7)
  • oleïnezuur +/- 44% (Omega 9)

Een deel van deze onverzadigde vetten worden ook vitamine F genoemd en zijn gekend om de structuur , de vetheid en de soepelheid van de huid te reguleren.
Ook vit. A en provitamine A worden in natuurlijke toestand terug gevonden in de olie.

Struislux heeft samen met een gespecialiseerd team van mensen deze uitzonderlijke en heilzame kwaliteiten van de olie samen gebracht met andere ingrediënten. Zo komt men tot een ganse reeks van verzorgingsproducten voor huid en haar.

Tot op heden zijn geen allergische reacties bekend.
Onze producten worden niet op dieren getest.

Natuurlijke lijn

Cosmetica op basis van struisvogelolie en geitenmelk

StruisLux cosmetica, met meer dan 20 jaar ervaring in cosmetica op basis van struisvogelolie, bracht deze twee natuurlijke producten samen. Alle ingrediënten, actieven en bewaarstoffen zijn van natuurlijke oorsprong.

Geitenmelk verfraait de huid door zijn rijke mix aan proteïnen, vitaminen en mineralen; de huid blijft bovendien perfect gehydrateerd door het natuurlijke vet in de geitenmelk, zodat droge huid en kloven geen kans krijgen.

Struisvogelolie staat bekend om zijn vitamine F, die ervoor zorgt dat de structuur, vetheid en soepelheid van de huid gereguleerd is. De heilzame werking van de struisvogelolie voor lichaamsverzorging wordt geoptimaliseerd: zeer voedzaam, snel indringend, optimaal hydraterend en niet vettig.

Onze producten worden niet op dieren getest.

Op maat

Naast onze traditionele en natuurlijke producten biedt SPO u ook de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde producten op de markt te brengen.

Wenst u onze  traditionele producten of onze natuurlijke producten met eigen logo, het kan.
Neem hiervoor contact op en wij zullen u daar graag bij helpen.

Wenst u echter een nieuw op maat gemaakt product, met de ingrediënten naar eigen keuze, dan staat onze deskundige klaar om u hierbij te helpen.
Zij zal u begeleiden bij de keuze van ingrediënten tot en met de registratie van het product.
Wij ontwikkelen voor u het product waarbij u zich goed voelt.
Druk op de “contacteer ons voor meer info” knop en wij zullen u daar graag verder helpen.