Skip to main content

Onze ervaringen en contacten, in binnen en buitenland, delen wij graag met starters binnen het kader bedrijfsadvies.

Import en export van struisvogelhuiden

Wij kopen de struisvogelhuiden rechtstreeks bij de boer en verkopen aan de eindverbruiker. Verse huiden, huiden in de “crust” of indien nodig op aanvraag, gekleurd en afgewerkt. Wij kunnen ook zorgen voor verwerking van de huiden tot handtassen enz. volgens uw behoefte.

Wij kopen en verkopen in binnen en buitenland. De kwaliteit en service is hier zeer belangrijk. Wij geven opleiding aan de kweker in verband met het slachten en het bewaren van de huid. Wij staan in contact met de looierijen en onze klanten om aan hun wensen te voldoen om de beste eindproducten te bekomen.

S.P.O. bedrijfsadvies

S.P.O. is in staat advies te leveren bij het opstarten en beheer van een struisvogelbedrijf. Het voeren van informerende gesprekken en het voorontwerpen van de hele infrastructuur wordt deskundig behandeld. Ook begeleiding en opleiding ter plaatse is mogelijk.

Cosmetica op basis van struisvogelolie

Struislux cosmetica is een exclusieve hedendaags cosmetica op basis van struisvogelolie, voor veeleisende consumenten. De heilzame werking van de struisvogelolie voor lichaamsverzorging wordt door Struislux cosmetica geoptimaliseerd: zeer voedzaam, snel indringend, optimaal hydraterend en niet vettig. Twee duizend jaar geleden kenden men reeds de heilzame werking van deze olie bij massage en verzorging van wonden.