S.P.O. bvba

S.P.O. bvba, StruisvogelProducten & Ontwikkeling, is een West-Vlaams bedrijf dat zich toelegt op de commercialisering van struisvogels en struisvogelproducten. In het begin van de jaren negentig vielen we voor de charmes van de struisvogel en sedert 1997 zijn we uitsluitend professioneel bezig met de struisvogel en zijn producten. S.P.O. levert u verzorgingsproducten, kuikens, huiden en als decoratie ook lege struisvogeleieren. Onze ervaringen en contacten, in binnen en buitenland, delen wij graag met starters binnen het kader bedrijfsadvies.

Ik was medestichter in 1995 en gedurende 10 jaar voorzitter van de Vlaamse Loopvogelhouders Vereniging (VLV) vzw. Mijn internationale ervaringen deed ik op als voorzitter gedurende 5 jaar van de European Ostrich Council (EOC).

S.P.O. bvba is werkzaam in de ganse EU, Brazilië, Chili, Iran, Oekraïne, Zuid-Afrika, Mali, Ivoorkust, Senegal, e.a., m.a.w. iedereen is welkom. U kan bij ons terecht met al uw vragen rond het struisvogelgebeuren. Onze verzorgingsproducten worden op de markt gebracht onder de naam Struislux.

Cosmetica op basis van struisvogelolie Struislux

Een twaalftal producten op basis van struisvogelolie werden tot op heden door S.P.O. ontwikkeld en op de markt gebracht onder de naam Struislux. Nieuwe producten zijn in volle ontwikkeling. Wij zijn nog steeds opzoek naar verdeelpunten voor onze exclusieve producten. Vraag vrijblijvend onze productfolder en voorwaarden aan via luk@struislux.be.

Import en Export van struisvogelhuiden

Wij kopen de struisvogelhuiden rechtstreeks bij de boer en verkopen deze aan de eindverbruiker. Verse huiden, huiden in de “crust” of indien nodig op aanvraag gekleurd en afgewerkt. Wij kunnen ook zorgen voor verwerking van de huiden tot handtassen enz. volgens uw behoefte.

Import en Export van levende dieren

S.P.O. is in staat om snel in te spelen op vraag en aanbod van bevruchte eieren, jonge kuikens, slachtdieren en/of broedvogels. Het transport kan zowel met vrachtwagens als met vliegtuig gerealiseerd worden. Transportbegeleiding behoort tot de mogelijkheden.

S.P.O. bedrijfsadvies

S.P.O. is in staat advies te leveren bij het opstarten en beheer van een struisvogelbedrijf. Het voeren van informerende gesprekken en het voorontwerpen van de hele infrastructuur wordt deskundig behandeld. Ook begeleiding en opleiding ter plaatse is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *